GEARS OF WAR 4 (HASZNÁLT)

4 900 Ft

Státusz Raktáron
Korhatár 18 év
Jótállás 1 hónap
Stílus Akció
Csak Online játszható nem
Offline többjátékos igen
Mennyiség:

A Gears of War mindig is húzó cím volt a Microsoft konzoljain, és a jóül bevált recepten nem szeretnének változtatni. A 4. epizód évekkel a 3. után veszi fel újra a fonalat. Az idegen sáskalények inváziója véget ért, de a győzelemnek komoly ára volt: az emberiségnek csak martaléka maradt életben, a technikai fejlődésnek búcsút mondhatunk, és új veszélyek fenyegetik a túlélőket. Marcus Fenix és Anya fián és bajtársain a sor, hogy a régi, jól bevált eszközöket (fedezékhasználat, taktikázás) és az új trükköket bevetve küzdjenek a túlélésért!

A Gears of War mindig is képes volt a lehető leglátványosabb grafikát pakolni a képernyőkre, ez pedig most sem lesz másképp: a játék az Xbox One egyik legszebb címe lesz, de a látvány ebben az esetben még nem minden, hiszen tengernyi újítást eszközöltek a Coalition fejlesztői a Gears of War 4-ben. Teljesen új és minden eddiginél veszélyesebb ellenfelekkelkell szembenéznie hőseinknek, ráadásul a Sera bolygón tomboló tűzviharok és a szélsőséges időjárási viszonyok is nehezítik a játékosok dolgát. 

Hasonlóan a korábbi részekhez a teljes játék végigjátszható egy haverral vállvetve akár online, akár osztott képernyőn és természetesen minden porcikájában megújult formában visszatér a legendás Horda mód is, ami minden eddiginél pörgősebb co-op élményt ígér. Továbbá a Gears of War 4 multiplayer porciójának legnagyobb újdonsága, hogy a széria történetében először a játékot megvásárló Xbox One, illetve PC tulajok közösen küzdhetnek a Swarm ellen az összes online játékmódban!

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.