CALL OF DUTY INFINITE WARFARE (HASZNÁLT)

4 900 Ft

Csak Online játszható nem
Jótállás 1 hónap
Korhatár 18 év
Offline többjátékos igen
Státusz Raktáron
Stílus FPS
Mennyiség:

Call Of Duty: Infinite Warfare izgalmas technológiai újdonságokat hoz el, ami érthető is, hiszen a játék egy vérbeli sci-fi lesz, ami a távoli jövőben játszódik, amikor a Föld erőforrásai kifogyóban vannak és a harc megindul a naprendszerért. Garancia a minőségi sztorira a Trónok harcából ismerős Kit Harrington (Jon Snow) szereplése, aki az Infinite Warfare fő antagonistájának kölcsönzi a hangját és arcát.

Természetesen a töretlen népszerűségnek multiplayer mód is megkapja a saját felújítását, a Combat Rigs névre hallgató központi rendszer minden eddiginél nagyobb szabadságot ad arra, hogy kiválaszd a hozzád leginkább illő játékstílust. Visszatér a rajongók kedvenceként ismert Zombie mód, melyben haverjaiddal közösen vehetitek fel a harcot az élőhalott hordákkal szemben. A saját sztorival és játékmechanikával rendelkező játékmód az Infinite Warfare talán legnagyobb vonzerejét jelenti.

A Call of Duty: Infinite Warfare beszerezése erősen ajánlott akár a hollywoodi fordulatokban gazdag fordulatos történet érdekel vagy legpörgősebb multiplayer meccseket keresed!

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.