THE EVIL WITHIN (HASZNÁLT)

3 900 Ft

Státusz Raktáron
Korhatár 18 év
Jótállás 1 hónap
Stílus Horror
Csak Online játszható nem
Offline többjátékos nem
Mennyiség:

Shinji Mikami fejlesztőcsapatának köszönhetjük eme hátborzongató játékot, The Evil Within-t. A legendás fejlesztő nevét korábban a Resident Evil sorozat megalkotásához köthetted, ha pedig ismerted, szeretted a régi RE címeket, akkor bizonyára tudod, hogy manapság már nem sok játék van a piacon, amely inkább a horrorra és a nyomasztó hangulatra helyezi a hangsúlyt az akció helyett. Az Evil Withinben az akció is szerepel majd, de a főszerepben inkább a borzongás és a túlélés került!

A játék főszereplője, Sebastian Castellanos rendőrtársaival együtt egy rosszul sikerült rajtaütés során elveszíti összes kollégáját, ő maga pedig egy különös, már-már túlvilági hatást keltő helyen ébred, ahol a levegőben érezni a rettegés, a reménytelenség szagát. A feladatod a túlélés lesz: Sebastiant irányítva meg kell oldanod a különös kastély rejtélyét, túl kell élned az elvetemült fogvatartóid kegyetlenségét, és valahogy le is kell vadásznod a halált figyelmen kívül hagyó különös lényeket is – vagy legalábbis meg kell próbálnod elfutni előlük, ha más választásod már nem maradt. Ez utóbbi gyakrabban előfordul majd, mint gondolnád, az Evil Withinben ugyanis visszatér a nyersanyag-menedzsment: itt mindig több lesz az ellenfél, mint a fegyvereidben lévő lőszer! Visszatérnek a mentőhelyek is: csak és kizárólag ezekben a speciális szobákban érezheted magad valóban biztonságban...

 A játék hangulata egészen páratlan, de hát Shinji Mikami mindig is tudta, hogy hogyan kell elképesztően jó játékot készíteni. Az már csak hab a tortán, hogy a múltidézés mellett a látványra is maradt ereje a fejlesztőknek: az Xbox One képességeire támaszkodva eddig sehol nem látott helyszíneket, atmoszférát sikerült megalkotni. Talán mondanunk sem kell, hogy ez csak ráerősít a nyomasztó, horrorisztikus hangulatra, ami miatt ez a játék csak és kizárólag 18 éven felüli, erős idegzettel rendelkező játékosok számára ajánlott! Ha ezek közé tartozol Te is, akkor érdemes rögtön megvenned a játékot: ilyen kalandot úgysem találsz mostanság egyik konzolon sem!

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.