THE EVIL WITHIN 2 (HASZNÁLT)

5 900 Ft

Státusz Raktáron
Korhatár 18 év
Jótállás 1 hónap
Stílus Horror
Csak Online játszható nem
Offline többjátékos nem
Mennyiség:

Térj vissza az Evil Within világába másodszorra egy még sötétebb és még borzongatóbb történetben, mely fölött ismét a horror nagymestere és a Resident Evil sorozat atyja Shinji Mikami bábáskodott.

A zseniális Shinji Mikami és a Tango Gameworks tehetséges csapata jóvoltából a The Evil Within 2új szintre emeli a pszichológiai izgalmak és a túlélő horror egyedi módon való összeolvasztását.
 
Sebastian Castellanos nyomozót irányítod, akinek élete éppen mélyponton van. Azonban mikor lehetősége nyílik, hogy megmentse lányát, tétovázás nélkül lép be egy rémálmokkal teli világba, ahol fel kell fedeznie egy valaha idilli városka eredetét, hogy visszahozza gyermekét.

Rejtőzködj az árnyékban és próbáld meg csapdákkal tőrbe csalni a groteszk és veszélyes ellenfeleket vagy támadj nyílpuskával, illetve egyéb lőfegyverekkel... ha rendelkezel hozzájuk elég lőszerrel. A The Evil Within 2-ben soha nem érezheted magad biztonságban, hiszen minden helyszín újabbnál újabb és rémisztőbbnél rémisztőbb szörnyűségeket tartalmaz. Elég bátor vagy ahhoz, hogy szembenézz a sötétséggel?

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.