NEED FOR SPEED PAYBACK (HASZNÁLT)

4 900 Ft

Csak Online játszható nem
Jótállás 1 hónap
Korhatár 12 év
Offline többjátékos nem
Státusz Raktáron
Stílus Verseny
Mennyiség:

Az autós játékok szerelmesei mindig is finom érzelmekkel gondolnak a Need for sorozatra, és elérkezett az idő a visszatéréshez. A Need for Speed kis kihagyás után újra felbőgeti a motorokat és rajtvonalhoz állít a széria eddigi legadrenalindúsabb epizódjában! Az erős narratív elemekkel átszőtt NFS: Payback a Las Vegas-t idézőFortune Valley-be kalauzol el, ahol a szerencsejátékot, a rendőrséget, a korrupt üzelmeket és gyakorlatilag az egész várost a The House nevű alvilági csoportosulás irányítjaFeladatod a szervezet leállítása lesz, melyhez rengeteg verseny, autós üldözés és izgalmas átvezető jelenet vezet majd el.
 
​Fortune Valley a látványos városi szakaszok mellett kiterjedt városon kívüli úthálózattal rendelkezik, sőt akár off-road is folytatódhat a versenyzés a különféle hegyvidékekkanyonok és sivatagi szakaszokvalamelyikén. A single player mód mellett minden eddiginél szélesebb multiplayer lehetőségek állnak a rendelkezésedre hála a megújult Autolog funkcióknak.

Rázd le pár látványos manőverrel a nyakadban loholó zsarukatdöntsd meg a barátaid rekordjait és mutass be a Halálos iramban filmeket megszégyenítő kaszkadőrmutatványokat a történet központú autós játékok új etalonjában: ez a Need for Speed: Payback!

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.