HALO 5 GUARDIANS (HASZNÁLT)

4 900 Ft

Csak Online játszható nem
Korhatár 16 év
Jótállás 1 hónap
Offline többjátékos nem
Stílus FPS
Státusz Raktáron
Mennyiség:

Vannak igazán meghatározó FPS játékok a történelemben, és ha konzolokról beszélünk, szinte mindenkinek eszébe jut a HALO. A HALO szériáról sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy ne lenne elég egyedi, az Xbox-os, illetve Xbox 360-as játékok megoldásai pedig a játékosok körében is nagy népszerűségnek örvendtek. A Halo 5 pedig szeretné letenni a névjegyét, immáron Xbox ONE-ra.

A Halo 5: Guardians folytatja a történetet, ahol a negyedik rész abbamaradt, Master Chief mellett Spartan Lock hajtóvadászatát is megismerheted, mindkét oldalon harcba szállhatsz, és közben régi ismerősök is feltűnnek – a tét pedig nem kicsi, a külső emberi kolóniák épsége van veszélyben!

A játékmenet természetesen ismét újabb szintre lép: példának okáért egyedül harcolva társaidnak parancsokat osztogathatsz, támadásra sarkallva vagy felélesztésre ösztönözve őket. A 60fps-el futó játék sokak szerint legfontosabb eleme az online multiplayer, amihez ezúttal dedikált szervereket használnak a fejlesztők, így garantálva azt, hogy egyik játékos sincs unfair előnyben a többiekhez képest! A játékmenet itt is frissül, megjelennek a sportmeccsekre emlékeztető módok, a Warzone-ban pedig a két szemben álló csapat harcaiba a gép irányította külső erők is beleszólnak - csupa olyan újdonság, amit másnál még nem láthattál!

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.