HALO INFINITE (HASZNÁLT)

4 900 Ft

Státusz Nincs raktaron
Korhatár 16 év
Jótállás 1 hónap
Stílus Akció
Csak Online játszható igen
Offline többjátékos nem

Master Chief, az Xbox világának legfontosabb alakja visszatér az eddigi leghatalmasabb Halo kalandban, amely egyszerre nyit új dimenziókat a sorozat számára, miközben stílusában visszatér a gyökerekhez. Csatlakozz az ikonikus zöld páncélt viselő Spartan katonához, és szállj szembe a Covenant erőivel egy hatalmas, dinamikus, nyílt világban, ahol mindig vár valami meglepetés! Élvezd a hihetetlen látványt a vadonatúj Slipspace Engine grafikus motornak köszönhetően, amely soha nem látott 4K/60 fps képet varázsol a képernyőre, az Xbox Series X|S konzolok képességeinek maximális kihasználásával. A történet középpontjában Master Chief, és az ő harca. Ez lesz a legnagyobb, és talán a végső.

Amikor minden remény veszni látszik, és az emberiség túlélése a tét, akkor Master Chief készen áll, hogy szembeszálljon az eddigi legveszélyesebb ellenfeleivel. Az egyjátékos kampány az eddigi legnagyobb a Halo sorozat történetében, amelyben felfedezheted a teljes Halo gyűrűt.

A Halo népszerű és díjnyertes multiplayer része visszatér a Halo Infinite-ben is. Játszd akár 120 fps képfrissítéssel Xbox Series X|S konzolokon! Vadonatúj helyszínek, felszerelések és képességek, megújult Big Team Battle immár 24 fővel, és rengeteg testreszabási lehetőség. Állj össze barátaiddal egy csapatba, vagy játssz idegenekkel, akár magányos farkasként, és mutasd meg, mit tudsz a Halo online arénájában – vagy játssz osztott képernyőn barátaid ellen!

A Halo játékokból ismert térképszerkesztő, a Forge is visszatér, az epikus tartalomgyártó eszköz pedig nagyobb, mint valaha, még több terepi beállítási lehetőséggel és építőelemmel. Hozd létre saját pályáidat, és játssz a saját szabályaid szerint barátaiddal, vagy oszd meg az alkotásaidat, és töltsd le másokét, hogy mindig legyenek új pályák a gyűjteményedben.

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.