GOTHAM KNIGHTS SPECIAL EDITION (HASZNÁLT)

12 900 Ft

Stílus Akció
Státusz Raktáron
Offline többjátékos nem
Korhatár 16 év
Jótállás 1 hónap
Mennyiség:

Vegyél részt egy új, következő generációs kalandban Gotham legnagyobb lovagjának társaságában! A Gotham Knights egy sötét, látványos történet a DC képregény-univerzum néhány legnépszerűbb hősével.

Batman halott. Gotham városának utcáit egy új, kiterjedt bűnszervezet uralja. Most Batman barátain a sor, hogy megvédjék a város lakóit, visszaállítsák a rendőrséget, elhozzák a reményt, és félelemmel töltsék el a gonosztevőket. Batgirl, Nightwing, Red Hood és Robin főszereplésével egy vadonatúj, nyílt világú élményben lehet részed. Tárj fel olyan rejtélyeket, melyek Gotham sötét történelmének legfontosabb eseményeit kapcsolják össze, és győzd le a város történetének legveszedelmesebb bűnözőit epikus összecsapásokban. Neked kell felnőnöd az egykori Sötét Lovag szerepéhez, és megmentened az utcákat a teljes káosztól.

A Gotham Knights egy nyílt világú akció-RPG, amely az eddig készült legdinamikusabb Gotham City-ben játszódik. Játszd egyedül vagy kétfős kooperatív módban, járőrözz Gotham öt kerületének utcáin, és csapj le a bűnözőkre, ahol csak felbukkannak.

A legendád most kezdődik. Legyél te Gotham új Lovagja!

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.