ATOMIC HEART (HASZNÁLT)

17 900 Ft

Stílus Akció
Státusz Nincs raktaron
Offline többjátékos nem
Korhatár 18 év
Jótállás 1 hónap

Az orosz Mundfish boszorkánykonyhájából érkezik az Atomic Heart, amely egy nyílt világú, belső nézetes akció-RPG, egy alternatív univerzumban, a virágzó Szovjetunió területén. A játék főszereplője P-3, a KGB titkos ügynöke, aki a 3826-os létesítményben történt katasztrófális események kivizsgálása végett keveredik halálos veszélybe.

Ebben a bizarr jövőképben egy globális rendszerhiba miatt a gépek fellázadnak az emberek ellen. Mindenképp ki kell vizsgálni az ügyet, és meg kell akadályozni, hogy a gyilkos androidok és más szerkezetek a világra támadjanak. Tanulmányozd az ellenfelek viselkedését, és azt, hogyan viszonyulnak egymáshoz. Majd használd a különleges fegyvereket és képességeidet ellenük! Ebben a játékban bármit fegyverré változtathatsz. A környezeti tárgyakat, a saját testedet, de még magukat az ellenfeleket is. Nincs két egyforma összecsapás.

Fedezz fel hatalmas, részletesen kidolgozott kutatóállomásokat. Ismerd meg, milyenek voltak az itt dolgozók, hogyan élték mindennapjaikat. De vigyázz, mert minden sarkon a halál vár. Képes leszel túlélni? A mesterséges intelligencia összeköti a robotokat, akár a felszínen, akár a levegőben vagy a föld alatt tartózkodnak. Bárhol találnak rád, a legközelebbi gyárból erősítés indul feléd, így a legbiztosabb az, ha meghekkeled a biztonsági rendszereket. Szerezz alkatrészeket, és gyárts le több, mint 30 féle közelharci és tűzfegyvert. Módosíts őket, hogy még erősebbek és halálosabbak legyenek.

Az Atomic Heart is bizarr, fantáziadús pillantás egy alternatív történelmi síkra, egyúttal egy rendkívül látványos akciójáték, amely olyan sorozatok hangulatát idézi meg, mint a BioShock vagy a System Shock, csak éppen szovjet módra!

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.