The Last of us Remastered (Használt)

4 900 Ft

Státusz Raktáron
Korhatár 18 év
Jótállás 1 hónap
Stílus Akció
Csak Online játszható nem
Offline többjátékos nem
Mennyiség:

Itt az idő, hogy ismét elmerülj a PlayStation 3-as klasszikus által nyújtotta örömökben, méghozzá nem is akármilyen formában! A 2013-ban megjelent, megannyi “Év Játéka” díjat besöprő The Last of Us végre az újabb generációra, azaz PlayStation 4 konzolra jelent meg jelentősen feljavított formátumban!
 

A The Last of Us egyedi poszt-apokaliptikus történetével szerzett magának elszánt rajongókat. A történet szerint egy olyan pusztító gombafertőzés terjedt el a világban, amely átvette a gazdatestek (jelen esetben az emberek) felett az uralmat, és teljesen felborította a civilizáció rendjét - a túlélők egymás ellen fordultak: zajlik a versenyfutás a megmaradt készletekért, miközben a két főszereplő, Joel és Ellie megtapasztalhatja, hogy milyen mélyre süllyedhet az emberiség a túlélésért vívott mindennapos küzdelemben. 

Az izgalmas, akciót és lopakodást ügyesen ötvöző játék az elképesztő egyszemélyes sztori mellett multiplayer móddal is rendelkezik, amely több órányi önfeledt szórakozást garantál.

 

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.