INFAMOUS SECOND SON (használt)

4 900 Ft

Státusz Raktáron
Korhatár 16 év
Jótállás 1 hónap
Stílus Akció
Csak Online játszható nem
Offline többjátékos nem
Mennyiség:

Az InFamous PS3 egyik húzó neve volt, a két részt megélt szériájával, mely egy különleges képességek körül forgó történetet mesél el, hatalmas bejárható városokkal, megannyi rejtéllyel. A széria PS4-en folytatódik, méghozzá 2014 februárjában megjelent InFamous: Second Son-al.

Az InFamous: Second Son története hét évvel a második rész után játszódik. Az előző részek főszereplője, Cole egy igen masszív robbanás-sorozat keretein belül látszólag eltette láb alól a szuperképességekkel rendelkező ügynököket (röviden: Conduitok), mint az később kiderül azonban, voltak túlélők, az incidensnek pedig komoly következményei lettek. Az új rész és a második rész között eltelt években külön ügynökség jött létre, amely a polgárok elnyomására és a rend vasmarokkal történő fenntartására épít: talán mondanunk sem kell, hogy ez nem mindenkek tetszik. 

A Second Son főhőse ezúttal Delsin Rowe, akinek különleges képessége az, hogy más Conduitok erejét magába tudja szívni: ez alkotja tehát a játék alapját. Az előző részekhez képest jóval több képességgel találkozhatsz, ez pedig jelentős mértékű változatosságot csempész bele a már amúgy is szórakoztató játékmenetbe! A PS4 képességeit persze a Sucker Punch ügyesen kihasználja majd: komoly méretű játszótér, brutálisan szép grafika, és folyamatos játékmenet vár majd rád.

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.