STAR WARS BATTLEFRONT II (2) (HASZNÁLT)

6 900 Ft

Csak Online játszható nem
Jótállás 1 hónap
Korhatár 16 év
Offline többjátékos igen
Státusz Raktáron
Stílus FPS
Mennyiség:

Star Wars rajongók, figyelem! Az egyik legszebb multiplayer lövölde visszatért, és Te is visszatérhetsz az egész galaxison átívelő háborúba! Merülj el a vadiúj single player kampányban és élvezd a teljesen ingyen érkező frissítéseket a Star Wars: Battlefront II-ben.

A több, mint 13 millió példányban elkelt Star Wars Battlefront 2017-ben megkapja jól megérdemelt folytatását, ami újfent lehetőséget ad arra, hogy belebújj kedvenc hőseid bőrébe és rendet teremts az univerzumban - vagy éppen sötétségbe taszítsd azt kedvedtől függően. A második epizód nagy újdonsága, hogy a rajongók kérésének eleget téve a Dice belepakolt egy izgalmas singe player módot a játékba, mely a klasszikus trilógia után veszi fel az események fonalát.

Ez azonban még nem minden! Szakítva az eddig hagyománnyal, a Star Wars: Battlefront II összes megjelenő kiegészítőjét teljesen ingyen töltheted le az alapjáték megvásárlását követően, ami garantálja, hogy folyamatosan izgalmasabbnál izgalmasabb tartalmakkal gazdagodj a megjelenést követő hónapokban.

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.