UNCHARTED LEGACY OF THIEVES COLLECTION

15 900 Ft

Státusz Nincs raktaron
Korhatár 16 év
Jótállás 1 év
Stílus Akció
Csak Online játszható nem
Offline többjátékos nem

Éld át Nathan Drake és barátainak legnagyobb kalandjait az Uncharted: Legacy of Thieves gyűjteménnyel, amely tartalmazza az Uncharted 4: A Thief’s End és az Uncharted: Lost Legacy játékok felújított változatát.

Az Uncharted 4-ben a sorozat közkedvelt főhőse, Nathan Drake egy utolsó nagy kalandra indul, hogy megtalálja Captain Avery kincseit Madagaszkár dzsungelében, és Libertalia elveszettnek hitt kalózparadicsomában. Az Uncharted: Lost Legacy főszereplője Chloe Frazer, aki ellenfélből hőssé válik, ahogy saját útját követi egy látványos és izgalmas kalandban. A zsoldos Nadine Ross segítségével Indiába utazik, hogy megkeressen egy titkos és rendkívül értékes ereklyét.

Ezzel a különleges gyűjteménnyel tiéd lehet mindkét játék, ráadásul felújított formában! Élvezd a két örökzöld kalandot még szebb grafikával, nagyobb felbontásban és 60 fps képfrissítéssel! A részletesen kidolgozott szereplők és a lenyűgöző tájak új életre kelnek.

Akár régi ismerősök, akár most ismered meg őket, Nathan, Chloe, Nadine és a többiek kalandjai biztosan elvarázsolnak az új technológiának köszönhetően. Készülj fel az újabb kincskeresésre, vagy fedezd fel ezeket a legendás játékokat most először. Csáklyára és fegyverekre szükséged lesz!

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.