MARVEL'S GUARDIANS OF THE GALAXY (HASZNÁLT)

9 900 Ft

Státusz Nincs raktaron
Korhatár 16 év
Jótállás 1 hónap
Stílus Akció
Offline többjátékos nem

A Square-Enix és az Eidos Montreal, vagyis a Marvel’s Avengers játék alkotói most egy újabb csapat, a Galaxis Őrzői izgalmas kalandjait is elmesélik! A Marvel’s Guardians of the Galaxy egy hihetetlenül látványos, eredeti, vadonatúj kaland, amelyben bejárhatod az egész világűrt.

Ebben a külső nézetes akció-kalandjátékban te vagy Űrlord, és a bátor, bár megkérdőjelezhető vezetői képességeidnek hála meggyőzted a csapatod többi tagját, hogy csatlakozzanak hozzád. Valami őrült katasztrofális események sorát indította el a galaxisban, és csak a Galaxis Őrzői állíthatják meg. Használj különleges fegyvereket, csapatalapú mozdulatokat és rakétahajtású cipődet. Itt nincsenek szabályok! Ha úgy érzed, minden a terv szerint halad, akkor bizony alaposan meg fogsz lepődni, a döntéseid következményei pedig mindig szolgálnak további izgalmakkal.

Ha az Őrzőket sarokba szorítják, akkor semmire nem számíthatnak olyan mértékben, mint Űrlord kedvenc, ’80-as évekbeli zenéire! Játssz olyan klasszikusok dallamaira, mint az Iron Maiden, KISS, New Kids On The Block, Rick Astley és sokan mások.

Ez egy teljes mértékben egyjátékos kaland, egy eredeti, eddig nem látott Galaxis Őrzői történet, amelyben erős, új teremtményekkel és a Marvel univerzumból már ismert, ikonikus szereplőkkel is találkozhatsz, akik mind a galaxis további sorsától függnek. Ideje megmutatni az univerzumnak, hogy milyen fából faragtak! Képes vagy rá! Valószínűleg.

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.