KENA BRIDGE OF SPIRITS (HASZNÁLT)

15 900 Ft

Stílus Kaland
Státusz Nincs raktaron
Offline többjátékos nem
Korhatár 12 év
Jótállás 1 hónap

A Kena: Bridge of Spirits egy lenyűgöző szépségű, külső nézetes, nyílt világú akció-kalandjáték, amelyben egyedi harcrendszer, sok-sok titok és felfedezés, és egy különleges útitárs rendszer vár. Fedezz fel egy aprólékosan kidolgozott, gazdag és varázslatos világot, és győzd le az ellenfeleket gyors, izgalmas harcok keretében!

A játék során útitársat is találsz: kis szellemlényeket, akiket te magad nevelgethetsz, fejlesztheted a képességeiket, és segítségükkel új módokon manipulálhatod a környezetet, ezáltal logikai feladványokat oldhatsz meg, és olyan helyekre juthatsz el, ahová korábban nem. Kena, az ifjú harcos egy elhagyatott faluba utazik, ahol egy szent helyet keres. A dús erdő mélyén megbúvó, elfeledett civilizáció nyomdokain új titkokat és szellemlényeket fedez fel.

Találd meg a kis lényeket, és segítségükkel állítsd vissza az erdő egyensúlyát! Győzd le a gonosz lényeket, és segíts az eltávozottaknak, hogy örök nyugalomra leljenek ebben a csodálatos világban!

A Kena: Bridge of Spirits Deluxe Edition segítségével tiéd lehet a teljes élmény. A csomag tartalmazza az alapjátékot, digitális extraként egy új varázsbotot, egy exkluzív öltözéket, és a játék teljes zenei anyagát digitális formában.

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.