CALL OF DUTY MODERN WARFARE III (HASZNÁLT)

18 900 Ft

Stílus Akció
Státusz Nincs raktaron
Offline többjátékos igen
Korhatár 18 év
Jótállás 1 hónap

Egy évvel a minden rekordot megdöntő Call of Duty: Modern Warfare II után itt a közvetlen folytatás, a Call of Duty: Modern Warfare III. Captain Price és a Task Force 141 a legvégső fenyegetéssel néz szembe a Sledgehammer Games és az Infinity Ward nagyszabású produkciójában. Az ultranacionalista háborús bűnök, Vladimir Makarov visszatért, és folyamatosan növeli befolyását és hatalmát a világban, így a Task Force 141-nek keményebben kell harcolnia, mint valaha. Ez a végső konfliktus egy mindent elpusztító harmadik világháború peremére sodródott helyzetben!

A Call of Duty sorozat 20 éves fennállását ünneplő Modern Warfare III nemcsak kampányában hatalmas, hanem multiplayer lehetőségeiben is. Ez az egyik legnagyobb multiplayer gyűjtemény, amely Call of Duty játékban valaha helyet kapott, köztük számos rajongói kedvenccel és új belépőkkel. Az eredeti, 2009-es Modern Warfare 2 mind a 16 térképe modernizálásra került, és itt van a játékban, új játékmódokkal és játékmeneti lehetőségekkel, megjelenés után pedig több, mint 12 további vadonatúj 6v6 térkép kerül a játékba, szezonális hullámokban.

A nagyszabású kampány és az eddigi legnagyobb multiplayer mód mellett a Call of Duty: Modern Warfare III teljesen új Zombi módot is kínál. Most először a sorozat történetében egy teljesen nyílt világú Zombi kaland vár, amelyben összeállhatsz más csapatokkal, hogy masszív élőhalott hordákkal harcoljatok a túlélés érdekében. Minden idők legnagyobb Zombi térképén egy vadonatúj történetet élhetsz át a Treyarch fejlesztésében, rengeteg küldetéssel, új funkciókkal és rejtett titkokkal.

Óriási méretű kampány, az eddigi legnagyobb multiplayer mód és gigantikus Zombi történet, plusz természetesen teljes értékű Warzone 2.0 támogatás. A Call of Duty: Modern Warfare III lezárja a nagyszabású trilógiát, és minden korábbinál látványosabb, izgalmasabb és veszélyesebb küldetésre invitál. Készen állsz a feladatra?

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.