CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II (HASZNÁLT)

13 900 Ft

Stílus Akció
Státusz Nincs raktaron
Csak Online játszható nem
Offline többjátékos igen
Korhatár 18 év
Jótállás 1 hónap

Üdvözöl a Call of Duty új korszaka! A Modern Warfare II igazi, következő generációs élményt kínál hihetetlenül élethű látványvilággal, új játékmeneti innovációkkal, jelentősen továbbfejlesztett mesterséges intelligenciával, nagyszabású kampánnyal és sok más, izgalmas újítással.

A Call of Duty: Modern Warfare II egyjátékos kampánya egy példátlan, globális háborúba helyezi a játékost, amely visszahozza a legendás Task Force 141 ikonikus szereplőit. Újra itt vannak olyan karakterek, mint John Price parancsnok, Simon „Ghost” Riley hadnagy és sokan mások. Élj át egy valóban nagyszabású kampányt, és járd be a világ néhány lélegzetelállító helyszínét!

A fejlesztő Infinity Ward csapata vadonatúj játékmenetet is hoz a sorozatba, teljesen új fegyverjátékkal és akcióval, okosabb ellenfelekkel, fejlesztési lehetőségekkel és olyan más újításokkal, amik valóban új szintre emelik a sorozatot. A kampány mellett pedig egy teljes értékű PvP multiplayer mód, valamint egy kooperatív Special Ops élmény is vár.

A Modern Warfare II elhozza a Battle Royale műfaj evolúcióját is, a vadonatúj Warzone élménnyel. Ez egy teljesen új helyszínt és exkluzív sandbox módot jelent, valamint rengeteg ingyenes tartalmat, fejlődő játékmenetet, új térképeket, játékmódokat, szezonális és közösségi eseményeket. Ha azt hiszed, ismered a Háborús Zónát, akkor gondold újra. Maradj a célon, és induljon a bevetés!

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.