THE LAST GUARDIAN STEELBOOK EDITION

24 900 Ft

Státusz Raktáron
Korhatár 12 év
Jótállás 1 év
Stílus Kaland
Csak Online játszható nem
Offline többjátékos nem
Mennyiség:

Ősi, meseszerű világ a természet által visszafoglalva, gigászi lények és a főszereplők közti, láthatóan erős érzelmi kapocs - a The Last Guardian le sem tagadhatná, hogy a Team ICO (ICO, Shadow the Colossus) játékáról van szó. A majdnem 10 éven keresztül fejleszett - művészeti alkotásnak is beillő - játékban, az általad irányított fiatal fiú miután felébred egy számára teljesen ismeretlen kastélyban, bolyongásai során rálel egy leláncolt, dárdákkal teleszúrkált Trico nevű tollas lényre, akivel kiszabadítása után egyesíti erőit, majd együtt próbálnak megszökni erről a rengeteg titkot rejtő misztikus helyről.

Trico roppant fontos szerepet játszik a kizárólag PlayStation 4-re érkező The Last Guardian játékmenetében, hiszen egyedül az ő segítségével oldhatóak meg a kastély területén elszórt logikai feladványok, ám mivel alapvetően egy vadállatról van szó, az is egy külön kalandot jelent miképp vedd rá tollas barátodat arra, hogy segítsen neked.

Ha belefáradtál a látvány és akcióközpontú játékokba és valami igazán egyedi élményre vágysz, a Last Guardian-ban egészen biztosan nem fogsz csalódni.

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.