SNOWRUNNER (HASZNÁLT)

9 900 Ft

Státusz Raktáron
Korhatár 3 év
Jótállás 1 hónap
Stílus Szimulátor
Offline többjátékos nem
Mennyiség:

A legkeményebb autós kalandokhoz nincs szükség utakra sem! A Snowrunner a nagysikerű és népszerű Spintires: MudRunner folytatása, amely sokkal nagyobb területeket, új feladatokat, járműveket és küldetéseket kínál. Ebben az élethű szimulációban bivalyerős autókat és más járműveket vezethetsz Alaszka, az Egyesült Államok és Oroszország legvadabb tájain.

Pattanj be több, mint 40 valódi járgány – például Ford, Chevrolet, Freightliner – volánja mögé, és hagyj nyomot az érintetlen tájon! Fedezd fel a környéket, és szerződj le különböző feladatokra. Szállíts árut, húzz ki a mocsárból elakadt autókat, juss fel a legmagasabb hegycsúcsokra. A megkeresett pénzből új felszerelést vásárolhatsz, autóidat pedig a feladatnak megfelelően testre szabhatod gumiabroncsokkal, rugókkal, kiegészítőkkel, de még speciális festésekkel is.

Győzd le a mély sár, az áradó folyók, a hó és a befagyott tavak jelentette veszélyt, teljesíts egyre hosszabb és nehezebb küldetéseket, és bővítsd gépparkodat a világ legkeményebb terepjáróival. Külső és belső nézet, hihetetlenül élethű fizikai modell, egyjátékos és multiplayer módok segítenek abban, hogy ez legyen életed egyik leghajmeresztőbb autós kalandja!

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.