SEKIRO: SHADOWS DIE TWICE (HASZNÁLT)

8 900 Ft

Státusz Raktáron
Korhatár 18 év
Jótállás 1 hónap
Stílus Kaland
Csak Online játszható nem
Offline többjátékos nem
Mennyiség:

A Dark Souls széria elkötelezett híveinek jó hírünk van, ugyanis a méltán népszerű játékot megálmodó fejlesztőcsapat végre új címmel rukkol elő, mégpedig a Sekiro: Shaodws Die Twice-szal! Ezúttal a nyugati helyett a japán mitológiából merítettek az alkotók az izgalmas akció, fantasy RPG megalkotásakor.
 
A fém karú hős, kinek otthonát elpusztítják, szembeszáll a gonosz erők ellen, hogy mind a szívében és a világban újra béke honoljon! Többnyire katanát használva tudod az ellenséget megsemmisíteni, de segítségedre lesz még számos fegyver és harci technika, melyek megszerzésével erősebbé, sőt legyőzhetetlenné válhatsz, ezzel hamarabb elérve a főszereplőnk célját! Mindezek ellenére sem lesz egyszerű végezni velük, ugyanis rengeteg nagyobb főellenség nehezíti meg a dolgod, hasonlóan, mint a nagysikerű Dark Soulsban!
 
A játék nem tartalmaz multiplayer lehetőséget, viszont annál több tartalmat kapsz a játékidő folyamán! Háztetőkön ugrálva, lesből tudod a gonosztevőket kivégezni, de lesznek pillanatok, amikor a reflexeidre hagyatkozva kell közelharcban teljesítened!
 
Az év egyik legjobban várt játéka, garantáltan beleég a memóriádba, ha játszani kezdesz vele! A látványos grafikája és játékmenete magába szippantja az embert! Ismerd meg a japán mitológiát a Sekiro: Shadows Die Twice-on keresztül egy felejthetetlen látványvilágban!

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.