NO MAN'S SKY (használt)

5 900 Ft

Csak Online játszható nem
Jótállás 1 hónap
Korhatár 7 év
Offline többjátékos nem
Státusz Raktáron
Stílus Kaland
Mennyiség:

A No Man's Sky a felfedezés, az akció és az űrhajózás fergeteges keverékét kínálja, felejthetetlenül egyedi megvalósításban.

Szereted, ha egy játék semmilyen formában nem szab határt a képzeletnek, a felfedezésnek? Ezzel így voltak a No Man's Sky készítői is, hiszen ez vezérelte őket a procedurálisan generált galaxisuk elkészítésében. Itt a játék, amiben arra mész, amerre csak akarsz – és senki sem tudhatja biztosra, hogy mit találhatsz majd az újabb bolygókon!

Mi az a procedurális világgenerálás? Bonyolult számítógépes algoritmusok tucatjai dolgoznak össze, amikor létrehozzák véletlenszerű bolygók környezeti adatait, légköri elemeit, atmoszféráját. Ezt követően szintén ilyen algoritmusok dolgozzák ki a növényzetet (ha alkalmas a bolygó ilyesmire), illetve az erre támaszkodó állatokat, ragadozókat, és humanoidokat. Ha pedig mindez megtörtént, épületek, közösségek jelennek meg – és itt jönnek a képbe a felfedező játékosok. Nem nagyon lesz majd két ugyanolyan bolygó ebben a hatalmas univerzumban, a ritkább és ritkább ércek vadászata közben pedig az általad felfedezett új fajokat, bolygókat egy nagy közös enciklopédiába gyűjtheted – ha valamit felfedeztél már, akkor bizony mások is a Te elnevezésed alapján hivatkozhatnak majd a lényekre.

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.