GOD OF WAR (magyar felirat)

5 900 Ft

Csak Online játszható nem
Jótállás 1 év
Korhatár 18 év
Offline többjátékos nem
Státusz Raktáron
Stílus Akció
Mennyiség:

Magyar felirattal!

Kratos visszatér! Ha mindez nem lenne elég magában, ez lesz az első dedikáltan PS4-re készült része a sorozatnak, mely radikális változásokat hoz a játékmenetbe is, melynek részeként lélegzetelállító skandináv helyszíneket fedezhetsz fel a PlayStation 4 exkluzív God of Warban.

De nem csak a helyszín változott, hanem az egész játék temperamentuma is, Kratos ugyanis immár nincs egyedül. Egy fiatal és ígéretes harcosAtreus kíséri minden lépésed, akinek minden vágya az, hogy kivívjaapja, azaz Kratos tiszteletét. Ez a fordulat még átérezhetőbbé és drámaibbá teszi a God of War történetét, a változások sora azonban nem áll meg itt, hiszen a vadonatúj váll feletti kamerával minden eddiginél közelebb kerülhetsz az alapjaiban megújított harcokhoz.

Készülj fel a találkozásra a skandináv mitológia gigantikus szörnyeivel, akik legyőzéséhez minden ügyességedre és ravaszságodra szükséged lesz. Na meg persze a vadonatúj elsődleges fegyverre, aleviatán fejszére, mely segítségével eddig sosem látott trükköket vethetsz be. 
Mindehhez elsőosztályú grafikafordulatokban gazdag sztori és látványos mozzanatok egész sorozata tartozik, így a God of War minden PlayStation 4 tulajnak kötelező vétel.

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.