Star Wars Jedi Fallen Order

Star-Wars-Jedi-Fallen-Order

A Star Wars Jedi: Fallen Order a Respawn Entertainment (Titanfall sorozat, Apex Legends) új kalandjátéka, amely egy epikus, kizárólag egyjátékos kampányt tartalmazó, külső nézetes alkotás. Egy vadonatúj élmény, amely a Csillagok Háborúja galaxis számos jól ismert és vadonatúj helyszínére elvisz, mindezt lenyűgöző Unreal Engine grafikával!

A játék főszereplője Cal, egy Jedi növendék (padawan), aki túléli a 66-os parancs utáni mészárlást. Az események nem sokkal a Star Wars III. Rész: A Sith-ek Bosszúja után kezdődnek. Cal bujdokolni kényszerül, és el kell rejtenie erejét a Birodalom őrszemei elől. Egy szerencsétlen eset miatt fény derül rá, hogy képes bánni az Erővel, ezért menekülnie kell, és néhány szövetséges segítségével valódi Jedi lovaggá kell válnia, hogy felvegye a harcot a sötétség ellen.

A Star Wars Jedi: Fallen Orderben számos bolygót bejárhatsz, köztük a filmekből megismert helyszíneket, és teljesen újakat is. Ősi erdők, sziklás hegyvidékek, kísérteties dzsungelek és sok más egyedi környezet látható ebben az epikus kalandjátékban. A helyszínek nem kötött sorrendben követik egymást, Te döntheted el, merre mész tovább. Később megszerzett új képességeiddel visszamehetsz korábbi bolygókra, és ott új területeket, barlangokat érhetsz el. De a Birodalom mindenhol utolér, így lépten-nyomon meg kell küzdened a túlélésért.

A felfedezés és a logikai feladványok mellett a Star Wars Jedi: Fallen Order harmadik alappillére a filmszerű, akciódús harc. A Respawn egy olyan rendszert alakított ki, amely mindenki számára könnyen elérhető és játszható, de elég mély ahhoz, hogy a profik is megtalálják a számításukat. A fénykardpárbajok hasonló látványt nyújtanak, mint a filmekben, gyors, de taktikus mozdulatokkal. A támadás, hárítás és kitérés hármasára épül, amit kiegészítenek a történet során megszerezhető Erő képességek is. Minden tudásodra szükség lesz ahhoz, hogy legyőzd a Birodalmi hadsereget!

2019.11.15.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.